Si të luajnë online: SuperEnalotto, Powerball, Mega Millions dhe lojëra të tjeraSuperEnalotto
NEXT ESTIMATED JACKPOT
€24,100,000
Tue, 21 May 2024
PLAY NOW


SuperEnalotto: 18.05.2024:   02 - 20 - 31 - 48 - 58 - 59 (46)

SuperEnalotto Kjo lojë italian numër në ekzistencë që nga viti 1997. Është tërhequr 6 numrat nga 90 Vizatime SuperEnalotto janë mbajtur të martën, të enjteve dhe të shtunave. Të fitojë më i madh në SuperEnalotto arriti në 147.800.000 €.
SuperEnalotto Dëgjo tani në internet!


POWERBALL
NEXT ESTIMATED JACKPOT
$80,900,000
Tue, 21 May 2024
PLAY NOW


Powerball: 18.05.2024:   19 - 36 - 37 - 42 - 59 PB 19

Power Ball është një lojë numër në SHBA. 5 numra janë tërhequr nga 59, dhe një numër të 35 (Power Ball). Vizatime janë të mbahen çdo të mërkurë dhe të shtunën.
PowerBall Dëgjo tani në internet!


MEGAMILLIONS
NEXT ESTIMATED JACKPOT
$387,000,000
Wed, 22 May 2024
PLAY NOW


Mega Millions: 17.05.2024:   08 - 17 - 40 - 60 - 70 MM 03

Mega Millions është një lojë numerike e SHBA-ve. Pagim minimale eshte $ 12 milion. Mega Millions është tërhequr 5 e 75 numrave dhe një nga 15 Tërheq çdo të martë dhe e premte.
Mega Millions Dëgjo tani në internet!


EuroMillions
NEXT ESTIMATED JACKPOT
€26,000,000
Tue, 21 May 2024
PLAY NOW


Euro Millions: 17.05.2024:   18 - 31 - 32 - 41 - 46 Stars 1 & 10

Miliona euro - lojë numër nga Evropa. Miliona euro është tërhequr 5 e 50 numrave dhe dy numrat 1-9 Akumulim të ulët në miliona euro është 15 milion. Vizatime të zhvillohen çdo javë, çdo të premte. Të fitojë më i lartë është mbi 126.000.000 €.
Euro Millions Dëgjo tani në internet!

Language: af    sq    ar    be    bg    ca    zh-CN    hr    cs    da    

nl    en    et    tl    fi    fr    gl    de    el    ht    hi    hu    is    

id    ga    it    ja    ko    lv    lt    mk    ms    mt    no    fa    pl    

pt    ro    ru    sr    sk    sl    es    sw    sv    th    tr    uk    

vi    cy    yi    

Si të luajnë online: SuperEnalotto, Power Ball, Mega Millions dhe lojëra të tjera.